IQOS

U bent welkom in onze winkel aan de Platielstraat 20 te Maastricht voor een uitgebreide uitleg en service. Producten zijn ook verkrijgbaar op de Foliodonk 98

IQOS – Verwarmde tabak

Geen rook, geen as, minder geur

Bij sigaretten wordt de tabak verbrand, waardoor rook ontstaat. IQOS verwarmt tabaksticks door middel van een elektronisch apparaat. Hierbij komt een nicotinedamp vrij, maar zonder verbrandingsproces. Zo ervaart de gebruiker de echte smaak van tabak. Aangezien er geen verbranding plaats vindt, zijn as of vuur verleden tijd.

 

Waarom IQOS anders is

IQOS devices for heating tobacco

IQOS-apparaten om tabak te verwarmen zijn een alternatief voor roken dat miljoenen volwassen rokers heeft geholpen om rook achter zich te laten. In tegenstelling tot vapen, verwarmen deze apparaten echte tabak in plaats van een e-vloeistof. Dit zorgt voor de vertrouwde voldoening van het rookritueel, maar zonder rook, as of aanhoudende geur.

Heated Tobacco does not smell like cigarettes

De samenstelling van de damp die vrijkomt uit IQOS verschilt van en ruikt niet naar sigarettenrook. De geur blijft niet hangen op je handen, kleding of in je auto. Bovendien verkleuren je vingers, meubels en gordijnen niet langer.

Net als e-sigaretten is het verwarmen van tabak niet zonder risico. Daarnaast bevat tabak van nature nicotine, wat verslavend is. IQOS is daarom uitsluitend bedoeld voor volwassen rokers of mensen die producten gebruiken die nicotine bevatten, zoals e-sigaretten.

 

Zo werkt tabak verwarmen

Bij traditionele sigaretten wordt de tabak verbrand, waardoor rook ontstaat. Bij een Heat-not-Burn-systeem wordt tabak verwarmd door een elektronisch apparaat. Bij het verwarmen van tabak komen nicotine en aromacomponenten vrij, zonder de tabak te verbranden. IQOS maakt gebruik van de speciale HeatControl™-technologie, waardoor de echte smaak van tabak behouden blijft door deze niet te verbranden.

Tabakssticks zijn verkrijgbaar onder de merknaam HEETS en kunnen alleen worden gebruikt met IQOS.

 

Heeft u een defect product? Meld uw apparaat aan bij IQOS door op deze link te klikken. En kom hem omruilen in onze shop aan de Platielstraat 20 te Maastricht

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren