100W HOOKAH DUAL 18650 BATTERY ( Silver )

€ 109,95
Op voorraad
SKU
2500000009631 LK

Dit is de eerste elektrische tank voor op een shisha pijp te plaatsen die echt veel damp produceert, een heerlijke smaak geeft en tevens van boven vulbaar is.

De tank kan van boven gevuld worden. Het vulgat wordt afgesloten met een rubber en daarboven een handige magnetische deur. DE E-Hookah werkt met verwisselbare verdampers. Op temperatuur control met Ni200 coils en op wattage met 0.2 ohm kanthal verdampers.

 

Het blauwe licht in de glazen tank wordt rood wanneer de batterijen onder 15% geladen is.

Het OLED-display geeft nog eens extra weer hoe vol de batterij is. Tevens kunt u hier de wattage en temperatuur instellingen op aflezen. Het apparaat werkt op 2 uitneembare batterijen die u achter uitschroefbare plaatjes kunt steken.

 

Veiligheidswaarschuwing: gebruik 2 dezelfde batterijen en zorg ervoor dat u ze evenredig opgeladen zijn in een daarvoor bestemde, kwalitatieve externe oplader.

Let op: stop de 18650 batterijen nooit los in u jas/tas/broekzak. Zonder bescherming kan er een metalen voorwerp bij de min van de batterij komen. Wanneer dit gebeurd ontstaat er het risico een connectie van een min en pluspool te krijgen waardoor de batterij snel heel heet kan worden en mogelijk kan ontploffen.

 

Specificaties:  

Battery capaciteit: 100 watt - 2 uitneembare 18650 batterij (los verkrijgbaar)

Temperatuur: tot 300 graden

Kleuren: Zwart, Zilver

 

What’s in The Box:
*1x E-Hookah kop

*1x E-Hookah tank

*1x NI200 katoenen coil

*1x 0.2 ohm Kanthal coil

*1x USB-kabel

*1x Engelstalige handleiding

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!
Copyright © 2013-present La Kraft. All rights reserved.