NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKENU heeft geen producten in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

E-liquids

Meteen Bestellen? Kies een vloeistof lijn van La Kraft aan de linkerzijde van Uw scherm


 

Wilt U weten wat E-liquid is klik dan hier<<<

 Welke smaak past het beste bij U?

Dat is een moeilijke vraag. Er wordt vaak gezegd ‘’Ik damp alleen maar tabakssmaak’’. De meest identieke smaak aan sigaretten zijn de door La Kraft persoonlijk samengestelde verschillende Tobacco smaken. Toch merken wij dat sommige klanten liever voor de fruitsmaken of andere smaken gaan. Zo zijn er zachte/zoete/sterke smaken. Wij hebben voor U bij elke smaak een persoonlijke smaakomschrijving gemaakt. 

'' La Kraft E-Liquid bestaan uit een verhouding van 67% PG 23% VG, max. 1,6% nicotine aangevuld met water en aroma’s. Meer VG is te verdunnen met de VG Base die wij tevens ook leveren. (aan te raden als u sub-ohm dampt)’’

 PAS OP ONDERSTAAND SCHEMA IS NIET MEER UP TO DATE AAN DE NIEUWE KWALITEIT VAN DE TEGENWOORDIGE MODELLEN! VOOR MEER INFO BEL 0647701335 OF MAIL info@lakraft.com

Welke nicotinehoogte moet ik nemen?

De Nicotinehoogte bepalen die het beste bij u past, is afhankelijk van een aantal factoren. De opname van Nicotine uit uw liquid tijdens het dampen gaat langzamer dan wanneer u een sigaret rookt. U heeft een aantal trekjes nodig om uw voldoening uit uw damper te halen. De keuze voor de nicotinehoogte is afhankelijk van het aantal sigaretten dat u gemiddeld per dag rookt. Bent u een zware roker (+20 per dag)? Dan heeft u waarschijnlijk meer behoefte aan nicotine dan wanneer u een lichte roker (-10 per dag) bent. Daarnaast is de keuze voor de nicotinehoogte sterk afhankelijk van het soort apparaat waarmee u dampt. Daarom staan hieronder 2 schema’s. Welk schema u als beste als richtlijn kunt nemen hangt af van de manier waarop u dampt. Wanneer u Mouth To Lung dampt (mtl) krijgt u per trekje minder damp binnen dan wanneer u Direct Lung (dl) dampt. Meer informatie over uw manier van dampen kunt u hier vinden. In onderstaande schema’s onderscheiden we regulier (mtl) en sub-ohm (dl).

Regulier (mtl) 20 sigaretten per dag:

  • Zware Shag: 16MG Nicotine
  • Normale Sigaretten: 11MG Nicotine
  • Light Sigaretten: 6MG Nicotine
  • 2+maanden Afbouwen E-sigaret: 0MG Nicotine

Sub-ohm (dl) 20 sigaretten per dag:

  • Zware Shag: 11MG/6MG  Nicotine
  • Normale Sigaretten: 6MG/3MG Nicotine
  • Light Sigaretten: 3MG/1.5MG Nicotine
  • 2+maanden Afbouwen E-sigaret: 0MG Nicotine

Deze schema’s zijn slechts een richtlijn, het is een kwestie van uitproberen wat u het prettigst vindt. Onze standaard liquids zijn verkrijgbaar in 0mg,3mg, 6mg, 11mg, 16mg nicotine, onze premium liquids zijn verkrijgbaar in 0mg, 3mg, 6mg, 11mg nicotine.