NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKENU heeft geen producten in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Klantenservice

 

Via het menu hebt U allemaal categorieën waar u uit kunt kiezen m.b.t. klantenservice vragen.

 

Over ons

Wij zijn om gezondheid redenen zelf met de elektronische sigaret begonnen. Op het moment dat wij hiermee van start gingen was een wilskracht nog een echte must i.v.m. de kwaliteiten die er anno 2012 op de markt waren. Doch waren wij razend enthousiast omdat wij direct verschil merkten in gezondheid. Om die reden zijn wij een degelijk plan van aanpak gaan opzetten om andere personen ook mee te kunnen laten genieten van de voordelen die de E-sigaret met zich mee brengt.

Na enkele jaren veel kennis opgedaan te hebben m.b.t. de elektronische sigaret kunnen wij U op een bevredigend niveau uitleg geven over zowel de ingrediënten als ook de producten zodat U geen miskoop doet. Met ons eigen merk E-liquid genaamd “La Kraft E-liquids’’ durven wij met trots te zeggen dat wij voor vrijwel elke normale damper een smaak naar wens in ons assortiment hebben.

 

Onze zaak

U bent altijd van Harte Welkom op ons Service adres waar U kunt genieten van een zeer uitgebreide showroom van maar liefst 650 artikelen voor de elektronische sigaret waar U de kans krijgt om alle smaken E-liquid uit te testten alvorens U deze aanschaft. Ook is de meeste hardware sowieso tastbaar, maar ook veelal uit te testen alvorens aanschaf.

Openingstijden: maandag t/m donderdag tussen 19.00 uur en 21.00 uur.
Komt deze tijd niet goed uit? Dan mag U altijd bellen om een afspraak te maken op 0647701335.

Hoofdkantoor La Kraft

 

Weder Verkooppunten

Naast onze hoofdlocatie zijn er ook nog meerdere verkooppunten die onze productlijn verkopen. Uiteraard zullen zij een beperkter aanbod hebben en ligt het oog vooral op onze volledige E-liquidlijn die bij meerdere punten te proeven zijn. Daarnaast hebben zij ook de standaard maar nieuwere kwaliteit E-sigaretten & Accessoires zodat U geen miskoop doet. U kunt ook met deze punten contact opnemen alvorens U naar één van deze winkels gaat.

Wilt U een wederverkooppunt worden?
Klik dan hier om het contactformulier in te vullen en de voorwaarden te bekijken.

 

Online

Wij streven erna om online zoveel mogelijk informatie te verschaffen zodat ook op afstand kopen met plezier gedaan kan worden. Zowel op een desktop als op een tablet/mobiele telefoon. Zo kunt U bij al onze smaken een identificatie vinden van hoe wij deze smaken ervaren zodat de keuze gemakkelijker is. En hebben wij ook een lijst gemaakt van starterskits waarbij U de keuze gemakkelijker kunt maken. Uiteraard doen wij ook gewoon op afstand advies op maat. U kunt ons bereiken op 0647701335 of via info@lakraft.com

 

Voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden!

"Wij verzenden standaard met Postnl in normale situatie kan dit de dag erna al bij U zijn. In uitzonderlijke momenten kan dit tot 5 werkdagen duren bij de post."

Vervoer La Kraft

 

Promotie

Vooral in het zuiden van het land draaien wij veel Jaarmarkten die op zondag zijn in de loop van de zomer. Op deze manier kunt U naast de openingstijden door de week en van de wederverkooppunten ook op zondag advies krijgen. Daarnaast draaien wij een groot project in de Kerstgrotten van Valkenburg en wel de Gemeentegrot gelegen op de Cauberg. Wij zijn daar 7 dagen per week voor U aanwezig van +-15 november t/m 23 December.

 

 

Sponsoring en Reclame

Uiteraard houden wij ons ook bezig met reclame en sponsoring om U en Uw vrienden en familie ook kennis te laten maken met La Kraft. Reclame in de vorm van sponsoring in de krant en wedstrijdboekjes van MVV t\m Mei 2016 al vastgezet. Daarnaast  Wij sponsoren ook Dartclub de romein in Maastricht en klein(groot) schalige evenementen zoals momenteel www.najaarsbal.nl

 

Reparatie en onderzoek

Werkt een product niet dan krijgt U deze vervangen. ( Mits conform de garantievoorwaarden. )

Wij testen deze producten voor en sowieso na vervanging uit om te kijken waardoor het probleem ontstaat. Zodat wij steeds betere kwaliteit kunnen waarborgen.

 

De kerstgrot en de kennis op batterijen in ons bedrijf zijn mede mogelijk gemaakt en geprofesionaliseerd door onze vriend Léon Smits

''Met veel dank aan Léon Smits die afgelopen jaar flink heeft bijgedragen aan de opbouw van deze geweldige stand van ons in de kerstgrot.

Tevens heb ik dankzij Léon zeer veel kennis opgedaan m.b.t. de batterijen van de E-sigaret en de reparaties hierop.
De kennis die ik deel heeft Léon mede mogelijk gemaakt.

Rust Zacht
''