NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKENU heeft geen producten in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Drip Tips

Drip tips zijn er in allerlei vormen,maten en materialen. Ze zijn niet alleen in verschillen vormen en maten verkrijgbaar voor de uitstraling, maar omdat dit een werkelijke functie met zich mee kan brengen. Hier een kleine opsomming:

 

  • Materiaal: kunstof, teflon etc. is niet koud bij eerste contact met de mond, omdat deze de omgevingstemperatuur aannemen. Alle ijzersoorten zullen altijd iets koeler aanvoelen bij eerste contact. Ook worden ijzersoorten sneller heet, omdat deze materialen sneller geleiden. Daarom is het de keuze aan de gebruiker welke hij/zij fijner vindt om te gebruiken.
  • Vorm: Heeft toegevoegde waarde voor de uitstraling, vorm (plat, shag rokers/ Rond enz...; mondgevoel). Het enige wat een echte toevoeging kan hebben op de vorm is wanneer er airflow(luchttoevoergaatjes instelbaar) aanwezig zijn op het model. Dit is meer bedoelt voor sub-ohm tankjes (coils die minder dan 1,0 ohm bevatten) op deze manier krijg je ondanks de vaak sneller opwarmende coils toch een koelere damp.
  • Maten: In de maat zit wel een degelijker verschil, hoe breder de luchtschacht in het midden hoe meer en geconcentreerder de damp uit Uw e-sigaret komt. Ook weer in dit verhaal is dat hetzelfde als bij de coils met airflow de genoemde Wide-Bore drip tips in onze lijst worden voornamelijk gebruikt voor gebruikers van sub-ohm coils , omdat de damp meestal warmer is en daardoor meer verdeeld wordt door zijn brede schacht en ook daarom weer meer dampt.

Omdat er veel keuze is in atomizers (tankjes) en mods (batterijen) maar niet in Drip Tips en dit toch een belangrijk onderdeel is van Uw e-sigaret hebben wij ervoor gekozen om hier een zeer uitgebreid assortiment van te nemen waar U uit kunt kiezen.


We hebben momenteel en nog grotere keuze die wij zijn aan het toevoegen online. Wij hopen dit z.s.m. allemaal verwerkt te hebben.

Hieronder alle drip tips of kies in het keuzemenu een bepaalde vorm.